6. september 2015

Opdatering - well over due!

Hej, hvis du stadig kommer her. :)

Der er sket en del ting i mit liv, indenfor de seneste ti måneder.
Først og fremmest er jeg flyttet hjem til Esbjerg, hvorfra mit liv og min hverdag nu fungerer. Jeg har besøg af Magnus en fast hverdag fra skolen slutter og frem til næste morgen, hvor skolen starter og så hver anden weekend. Det fungerer - tilsyneladende - fint for Magnus og også for mig.

Dernæst har flytningen betydet, at jeg er kommet tættere på min familie. Det betyder meget, at de er der og at vi får set hinanden. Det er ikke kun i forbindelse med familiesammenkomster, fødselsdage osv., men eksempelvis bare en søndag eftermiddag, hvor min far og jeg - som i dag - har set Formel 1 sammen. Det er hyggeligt.

Udover det, så er jeg begyndt at genopleve Esbjerg. Jeg er stadig irriteret over, at man ikke kan køre en tur på havnen, som i gamle dage. Det har terrorhegn sat en effektiv stopper for. Men heldigvis er det stadig muligt at komme rundt på Fiskerihavnen og ude ved 6. bassin og det kommende Esbjerg Strand.

Jeg har også fundet mit D-SLR kamera frem igen, og det kan godt tænkes, at der kommer nogle billeder af forskellig art herind. Men den tid, den glæde, som man siger.

Hvis du stadig er med, så vil jeg lige reklamere lidt for min kaffemaskine. Den kan nemlig brygge kaffe ret hurtigt. Det betyder, at hvis din vej skulle gå hen til min dør en dag, så gir' jeg kaffe. Kom bar' do.

Vi ses. ;)

Ingen kommentarer: