11. juli 2008

Indlæg nr. 200

Jeg har tænkt meget over, hvad jeg skulle finde på at skrive i mit 200. indlæg, her på den lille blog. Den startede som min og dyrenes, dengang da vi boede alene i det lille hyggelige hus i Hjerting. Så mødte jeg Pernille og hendes 2 dejlige piger og resten er historie, som man siger.

Nu har vi lige været væk på ferie i en uges tid. Det har været dejligt. En fin lille campinghytte i Lønstrup. Alt var spritnyt. Campingfatter var blevet færdig med hytten aftenen før vi ankom.. :)


Vi har set lidt af Skagen, været på Grenen, set Mårup Kirke inden den bliver revet ned, været ved Rubjerg Knude fyr ("Det tilsandede fyr"), besøgt Nordsøen Oceanariet (kan anbefales!!) og pigerne har været i campingpladsens pool. Pernille og jeg har fået læst et par bøger hver - ren afslapning - og det var tiltrængt.
Foran Nordsøen Oceanarium holdt en flok svenske Chevrolet Corvette'r af forskellige årgange. På billedet ses den vi parkerede bagved... :-)

I øvrigt kan jeg se en del der "kigger med" på bloggen. Bl.a. et par stykker fra "lokalområdet". Giv venligst lyd, så jeg ved hvem I er.


Og lige et bonusbillede

=:o)

PS: God sommerferie, hvis din først starter nu.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Lyd...

Fed øse :)