6. april 2008

McLaren - Ferrari: 5 - 3

Woooh.. Det lykkedes for Felipe Massa, at holde sin Ferrari på den del af racerbanen der er belagt med asfalt, og dermed at fuldføre et løb. Endda så godt, at han vandt. Kimi kom på en ok 2. plads.... McLaren er lidt nede... tja...det kørte bare ikke for Lewis Hamilton,.. P13 er ikke ligefrem det der forventes.
Det korte af det lange er, at Kimi fører VM med 19 point, foran - meget overraskende - Nick "Quick Nick"/"Bud Bundy" Heidfeld, som har 16 point. Overraskende er Lewis på en delt 3. plads med Robert Kubica og Heikki Kovalainen alle med 14 point.
Jenson Knap opdagede at "Gives you Wings" på en Red Bull racer virkelig betyder "Gives you Wings".... ja ok... han gav selv sin frontvinge, og flyve det kunne David Koldstart hjælpe med.... Og mon ikke Onkel David snart skal ha' briller eller ekstra store sidespejle. Det kan ikke passe, at en så erfaren racerkører igen og igen skal "hjælpe" andre kørere af banen.


Om knapt 2 uger er Formel 1 cirkusset tilbage i Europa. Næste løb er på Circuit de Catalunya i Barcelona. Jeg glæder mig til at se, om Robert Kubica igen kan gøre både nord- og syd- Polen varme med endnu en flot præstation.
Og om McLaren igen vil være med i VM....
:-)

Ingen kommentarer: